Intake 15

INTAKE 15 gedrag

Een eerder nieuwe methode voor gedragstherapy is via DOG MIND MASSAGE. Bijna letterlijk via het denken van de hond naar een oplossing komen. Als beide voorgaande geen resultaat geven, worden deze vaak verwezen naar therapeuten die via de hersentechniek werken.


Voor deze  techniek hebben wij een gratis intake 15 format. Zo kan je gratis een verkennend gesprek aangaan voor 15 minuten. Veel te kort om her probleem op te lossen, maar lang genoeg of deze methode wat is voor jullie hond.


Reserveren kan via onderstaande knop.   

INTAKE 15 Acupunctuur

Hiervoor werken wij samen met Steffi De Roover uit Baal.  Zij studeerde een master diploma als Acupuncturist voor mensen  met een specialisatie voor dieren. Een meer dan vakbekwaam iemand.


Graag een gratis intake gesprek aangaan met de problemen van je hond? Reserveer dan onderstaand een tijdslot van 15 minuten. 


Wenst u een proefbehandeling? Dat kan ook aan de uitzonderlijke prijs van € 10. Na reservatie graag een mail ter bevestiging sturen naar info@hondenbar.be


Reserveren kan via onderstaande knop:


R

INTAKE 15 Honden massage

De hond onze knuffelbeer verdient ook wel een extra aandacht en een flinke knuffel massage . Via onderstaande button kan je gratis inschrijven en deelnemen aan deze demo workshop. Je zal zelf in actie moeten komen met je hond.


Onze partner werkt met etherische olie als oplossing voor diverse problemen. Met een toestel kunnen ze je houd uitlezen (bangelijk) en adviseren welke olie beschikt is voor je hond. Dit kan gaan van meer rust, minder angstig tot verzachten van aandoeningen.


Reserveren kan via onderstaande knop: